Encara que no ho sembli, et trobes a la pàgina d’un copywriter.

Comunicació publicitària / Redacció SEO i estratègies de posicionament orgànic / Anàlisi de paraules clau i aplicació en textos i anuncis / Naming & Branding / Fitxes de producte per a ecommerce i marketplaces / Creació i gestió de blocs

Et dono la palabra.
Ven més con ella.

Redactia és una iniciativa de Guillermo Jiménez, de (principal) ofici, copywriter. Al meu currículum figuren més de deu anys de suport a clients i agències, un quants més d’experiència com crític cultural i milers de fitxes de producte i articles per a blocs (i no exagero, vaig perdre el compte fa temps).

Els meus clients són agències, pimes i professionals que volen impulsar o consolidar els seus projectes a Internet.

Estic especialitzat en posicionament orgànic de botigues en línia i de negocis locals, ja sigui mitjançant blocs, xarxes socials i butlletins, encara que també desenvolupo el copywriting de tota la vida, el que construeix marques, potencia productes i dispara les emocions.

guillermo jiménez copywriter

Aquí alguns dels meus clients.

BIKE24 / Fundación Mapfre Cultura / El Maniquí Vintage
Due-Home / Recuperat-ion Sport / Estudio Discursiva
Youniti / Víctor Lope Arte Contemporáneo
Le Cool Barcelona / Level Up Idiomas / Mr. Jeff

Se’m donen bé les paraules.

Entenc de SEO, escric anuncis eficaços a Google Ads i sé com implementar-los en un web perquè tu, com a usuari/ària, llegeixis el que realment estàs buscant. Sense anarme-me per les branques i sempre amb intuïció i esforç.

Entre els clients de Redactia hi ha i hi ha hagut empreses i particulars. Tots tenen en comú el seu interès a destacar davant dels seus clients potencials. Afortunadament, amb Redactia estic al corrent del que passa a molts dels seus sectors, ja sigui l’art, la moda, la decoració, la higiene i la cura personal, així com l’esport i els suplements esportius. I el que desconec, ho aprenc ràpid, o recorro a la meva xarxa de contactes.

Redactia et pot ajudar si ets…

Una agència

Ets una agència gran o en creixement? Necessites un freelance a qui derivar tasques o clients? Confia en mi, tinc experiència treballant amb equips. Sóc respectuós i compromès amb la teva causa; descobriràs com pot ser de fluida la nostra comunicació.

Un negoci local

Comences de zero o vols donar un impuls al teu negoci? Les petites i mitjanes empreses també tenen dret a prosperar a Internet. Sé què costa i quant et demanen per serveis similars, així que, el primer que tinc en compte, és que la meva proposta s’ajusti al teu pressupost.

Explica’m la teva història.

Escriu-me o truca’m al 605 389 343; atendré el teu projecte sense compromís.